Miniburgere

Lækre små mini burgere, der passer lige til en barnehånd! Server dem fx til en børnefødselsdag.
Fryseegnet
Bedømmelse (34 vurderinger)

Min bedømmelse:

Miniburgere

Lækre små mini burgere, der passer lige til en barnehånd! Server dem fx til en børnefødselsdag.

16 stk

Antal portioner

Dressing

Minibøffer

  • 600 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Indkluderet i opskriften

Fremgangsmåde:

Dressing

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Stil den tildækket i køleskabet til servering.

Minibøffer

Rør kød, salt og peber sammen. Form 16 bøffer (ca. 8 cm i diameter). Lad smørret gyldne i en pande og steg bøfferne ved jævn varme, ca. 1½ min. på hver side.

Smør de 32 halve burgerboller med dressingen. Læg et salatblad, en tomatskive, en skive ost og en bøf på bunden af hver burgerbolle. Læg burger"låget" på og hold det hele sammen med en bambuspind.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 40 %
Print