Mokka-creme brulé

Creme brulé er en dejlig, festlig dessert. I denne opskrift får klassiskeren et twist af mokka med smagen fra hele kaffebønner. Prøv den!
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Mokka-creme brulé

Creme brulé er en dejlig, festlig dessert. I denne opskrift får klassiskeren et twist af mokka med smagen fra hele kaffebønner. Prøv den!

Opskriften gælder for 10 personer

Fremgangsmåde:

Kog fløden op med kaffebønner og sukker. Sigt og afkøl herpå blandingen og rør æggeblommerne i massen. Fordel blandingen i 10 små smurte ovnfaste skåle (ca. 1 dl i hver) og bag dem midt i ovnen - indtil massen har sat sig. Lad de bagte cremer afkøle i mindst 3 timer inden de brændes (glaseres) med perlesukker - enten ved hjælp af en gasbrænder eller under grillen i ovnen.

Bagetid

Ca. 1 time og 10 min. ved 100°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11210 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 61 %
Print