Mokkadessert
1 time
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
En skøn opskift på dessert med en perfekt kombination af kaffe, chokolade og flødeskum. Mokkadesserten er nem at lave og du kan have desserten klar i god tid inden den skal serveres - portionsanret i kopper, glas - eller en større skål, så man selv kan tage.
Ingredienser
6 blade
Husblas
|
|
---|---|
3
Æg (ca. 1½ dl)
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
125 g
Mørk chokolade
|
|
1 dl
Kold stærk kaffe eller 1 tsk pulverkaffe + vand
|
|
4 dl
Piskefløde
|
1 dl
Piskefløde - pisket til flødeskum
|
|
---|---|
25 g
Chokoladekaffebønner
|
Sådan gør du
Anretning
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1296 kJ / 310 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,1 g |
Protein: | 4,7 g |
Fedt: | 23,9 g |
Kulhydrat: | 19,5 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas
Sådan håndterer du husblas, når du skal lave fromage, cheesecake eller andet, hvor der er brugt fløde.
