Nøddesnacks

Varier nødderne til velkomstdrinken eller blot til den lille sult.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Nøddesnacks

Varier nødderne til velkomstdrinken eller blot til den lille sult.

Antal portioner
  • 3 dl blandede nødder, fx hasselnøddekerner, pistacie- og pekannødder
  • 1 dl havregryn
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • 125 g sigtet speltmel (ca. 2 dl)
  • 1 æg
  • 1 dl rapsolie

Fremgangsmåde:

Hak nødderne groft. Bland de hakkede nødder, havregryn, halvdelen af saltet og de øvrige ingredienser i en skål. Beklæd en plade med bagepapir og form dejen til en rund kage på ca. 25 cm i diameter. Bag kagen midt i ovnen - drys den varme kage med resten af saltet. Lad den køle af på en rist og bræk den i mindre stykker. Server fx de afkølede nøddesnacks til drinks.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 68 %
Print