Varier nødderne til velkomstdrinken eller blot til den lille sult.
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 15 min. ved 225°.
Hak nødderne groft. Bland de hakkede nødder, havregryn, halvdelen af saltet og de øvrige ingredienser i en skål. Beklæd en plade med bagepapir og form dejen til en rund kage på ca. 25 cm i diameter. Bag kagen midt i ovnen - drys den varme kage med resten af saltet. Lad den køle af på en rist og bræk den i mindre stykker. Server fx de afkølede nøddesnacks til drinks.
Energiindhold for hele retten:
10662 kJ / 2548 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2132 kJ / 510 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
6 g
Protein:
8,5 %
10,7 g
Kulhydrat:
22,8 %
28,6 g
Fedt:
68,7 %
39,6 g
Ingredienser
3 dl
Blandede nødder, fx hasselnøddekerner, pistacie- og pekannødder (ca. dl)