Nøddesnacks

Nøddesnacks

30 min
Varier nødderne til velkomstdrinken eller blot til den lille sult.
https://www.arla.dk/opskrifter/noddesnacks/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 15 min. ved 225°.

  • Hak nødderne groft. Bland de hakkede nødder, havregryn, halvdelen af saltet og de øvrige ingredienser i en skål. Beklæd en plade med bagepapir og form dejen til en rund kage på ca. 25 cm i diameter. Bag kagen midt i ovnen - drys den varme kage med resten af saltet. Lad den køle af på en rist og bræk den i mindre stykker. Server fx de afkølede nøddesnacks til drinks.
Energiindhold for hele retten:

10662 kJ / 2548 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2132 kJ / 510 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 6 g
Protein: 8,5 % 10,7 g
Kulhydrat: 22,8 % 28,6 g
Fedt: 68,7 % 39,6 g

Ingredienser

3 dl Blandede nødder, fx hasselnøddekerner, pistacie- og pekannødder (ca. dl)
1 dl Havregryn (ca. dl)
½ tsk Havsalt, fx maldon
125 g Sigtet speltmel (ca. 2 dl)
1 Æg
1 dl Rapsolie