Paprikamandler

Lav hellere en ordentlig portion mandler, når du alligevel er i gang. De forsvinder som dug for solen.
Bedømmelse (11 vurderinger)

Min bedømmelse:

Paprikamandler

Lav hellere en ordentlig portion mandler, når du alligevel er i gang. De forsvinder som dug for solen.

Antal portioner
  • 3½ spsk groft salt
  • 1½ spsk delikatessepaprika
  • 2 dl kogende vand
  • 200 g mandler (ca. 3½ dl)
  • 10 g smør i mindre stykker

Fremgangsmåde:

Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt paprika og mandler. Stil dem tildækket i ca. 15 min. Lad mandlerne dryppe af i en sigte. Fordel dem på en plade med bagepapir sammen med smørret. Bag mandlerne midt i ovnen - vend i dem et par gange, når smørret er smeltet. Server paprikamandlerne lune - eller kolde.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 150°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 4980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 66 %
Print