Paprikamandler

Paprikamandler

45 min
Lav hellere en ordentlig portion mandler, når du alligevel er i gang. De forsvinder som dug for solen.
https://www.arla.dk/opskrifter/paprikamandler/

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 20 min. ved 150°.

  • Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt paprika og mandler. Stil dem tildækket i ca. 15 min. Lad mandlerne dryppe af i en sigte. Fordel dem på en plade med bagepapir sammen med smørret. Bag mandlerne midt i ovnen - vend i dem et par gange, når smørret er smeltet. Server paprikamandlerne lune - eller kolde.
Energiindhold for hele retten:

5087 kJ / 1216 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1078 kJ / 258 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 8,1 g
Protein: 14,4 % 9,1 g
Kulhydrat: 2,3 % 1,4 g
Fedt: 83,3 % 24,3 g

Ingredienser

3½ spsk Groft salt
1½ spsk Mild paprika
2 dl Kogende vand
200 g Mandler (ca. 3½ dl)
10 g Smør i mindre stykker