Pasta med marineret tun

Frisk og lækker pastaret, som smager dejligt og ikke tager lang tid at lave.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med marineret tun

Frisk og lækker pastaret, som smager dejligt og ikke tager lang tid at lave.

Antal portioner
  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 125 g kapers - uden lage
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 300 g tørret spaghetti
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 grønne squash i små tern
  • 8 forårsløg i tynde ringe

Pynt

  • forårsløg i tynde ringe

Fremgangsmåde:

Hæld vandet fra tunen og kom den i en plastikpose egnet til madvarer. Kom kapers, citronskal, -saft og peber i posen og luk den tæt. Læg tunen i køleskabet i mindst 15 min.

Mos osteternene groft med en gaffel.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Tag 1 dl pastavand fra og lad spaghettien dryppe af i et dørslag. Lad olien blive varm i gryden og svits squash og forårsløg i ca. 2 min. Kom spaghettien og den ene dl pastavand tilbage i gryden og vend godt rundt. Hæld spaghetti og grøntsager i varme dybe tallerkener. Fordel den marinerede tun og osten over retten og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 19 %
Print