Pitabrød med fyld

Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødende er perfekte til frokost.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pitabrød med fyld

Nem opskrift på pitabrød med en velsmagende cremefraichedressing med et pift af sød chilisauce. Pitabrødende er perfekte til frokost.

Antal portioner

Dressing

  • 2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 2 spsk klippet frisk purløg
  • 3 spsk hakket grønne peberfrugter
  • 3 spsk tomatketchup
  • 2 tsk sød chilisauce
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pitafyld

  • 50 g agurk i tynde stave
  • 2 dl fintstrimlet hovedsalat
  • 100 g kogt skinke i tern
  • 4 pitabrød

Fremgangsmåde:

Dressing

Bland fraiche med purløg og peberfrugt. Smag dressingen til med tomatketchup, chilisauce og krydderier. Lad dressingen stå og trække koldt i ca. 1 time.

Pitafyld

Bland pitafyldet sammen. Varm pitabrødene som angivet på emballagen og flæk dem halvt igennem. Kom ved serveringen pitafyld og dressing i.

Tip

Hakkebøf kan anvendes i stedet for skinke.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 37 %
Print