Pizza med blåskimmelost og rucola

Prøv den klassiske pizza med ny og smagfuld topping.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pizza med blåskimmelost og rucola

Prøv den klassiske pizza med ny og smagfuld topping.

Antal portioner

Pizzadej

  • 25 g gær
  • 2½ dl vand - lillefingervarmt
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 425 g hvedemel (ca. 7 dl)

Fremgangsmåde:

Pizzadej

Opløs gæren i vandet. Tilsæt olivenolie, salt, sukker og hvedemel. Ælt dejen smidig i en foodprocessor eller i hånden. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time.

Tag dejen op og læg den på en meldrysset bord. Rul dejen ud til 4 portionspizzaer. Læg dem på en bageplade, og spred tomatsauce over dem. Skræl rødløget og skær det i skiver og læg dem på pizzaerne. Fordel skimmelosten over og bag midt i ovnen. Læg rucola på pizzaerne og server straks.

Bagetid

10-15 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 14520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 43 %
Print