Rabarberchutney

Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rabarberchutney

Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 350 g rabarber
  • 1 zittauerløg
  • 2 spsk smør
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 1 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 3 spsk vand
  • 1 tsk Sambal oelek

Fremgangsmåde:

Skær rabarberne i skiver. Pil løget og hak det groft. Svits rabarber og løg i smør i en gryde. Tilsæt sukker, kanelstang og vand. Lad det koge uden låg i 20-30 min. - til det bliver tykt. Rør af og til. Smag til med sambal oelek. Server lun eller kold som tilbehør til fx kylling.

Tip

Der kan anvendes syrlige æbler i små stykker i stedet for rabarber.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 82 %
  • Fedt: 17 %
Print