Rødtunge med urter

Rødtungen er her rullet sammen om krydderurter og blåskimmelost. Serveres med cremet pasta.
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødtunge med urter

Rødtungen er her rullet sammen om krydderurter og blåskimmelost. Serveres med cremet pasta.

Antal portioner
  • 250 g frisk hvid pasta, fx fettuccine

Fremgangsmåde:

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg grøntsagerne ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt hvidvin, fløde, salt og peber og giv grøntsagerne et opkog. Fordel den afdryppede pasta i 4 ovnfaste skåle og derpå grøntsager med væde.

Rens rødtungefileterne og fjern eventuelle ben. Drys med salt og peber. Rul fiskefileterne stramt om ost og krydderurter - fra halespidsen og med skindsiden indad. Skær rullerne midt over og læg 2 i hver skål. Bag retten midt i ovnen. Drys med ost ved serveringen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 36 %
  • Alkohol: 3 %
Print