Røget dyrekølle på smørristet brød

Hurtig og nemt - velegnet til picnic.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Røget dyrekølle på smørristet brød

Hurtig og nemt - velegnet til picnic.

Antal portioner
  • 6 skiver landbrød
  • 25 g smør

Pynt

  • kviste af frisk timian

Fremgangsmåde:

Smør brødskiverne med smør og læg dem på en plade med bagepapir. Rist brødskiverne øverst i ovnen - til de er gyldne.

Vend timian i syltetøjet. Fordel kød, lidt havtornsyltetøj, ost og hasselnødder på brødene. Drys med salt og peber. Afslut med syltetøj og server straks.

Tips

I stedet for røget dyrekølle kan du bruge røget okseculotte.

Hvis det er svært at skaffe havtornsyltetøj - så kan du bruge bitter orangemarmelade.

Ristning

Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %
Print