Rugbrød med stuvede kantareller

Sæsonen for kantereller er kort, så spis løs mens de er her!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rugbrød med stuvede kantareller

Sæsonen for kantereller er kort, så spis løs mens de er her!

Antal portioner

Pynt

  • fintskåret salatløg eller porre

Fremgangsmåde:

Svits svampene i smør i en stegepande til alt vandet er fordampet - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt fløden og kog ind til det halve. Tag panden af varmen. Tilsæt osten og lad den smelte. Server de stuvede kantareller på brødskiverne. Pynt med fintskåret salatløg eller porre.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 32 %
  • Fedt: 58 %
Print