Server kyllingesalaten på en salatbund og med ristet flute til som forret. Eller server den i pitabrød sammen med salatblade, agurk og rød peberfrugt.
Har du kyllingesalat tilovers, kan den holde sig en en bøtte med låg i køleskabet i ca. 3 dage.
7073 kJ / 1690 kcal
664 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 17,5 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 16,9 g |
Fedt: | 39,3 % | 7,1 g |
Den anden klassiker, hønsesalaten......
2½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
2 spsk
Dijonnaise
|
|
¾ tsk
Karry
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Mælk
|
200 g
Kogt eller stegt kyllingekød i tern
|
|
---|---|
1
Rødt æble i små tern, fx jonagored (ca. 125 g)
|
|
1 stilk
Bladselleri i små tern (ca. 50 g)
|
8 skiver
Rugbrød (ca. 325 g)
|
|
---|---|
30 g
Smør
|
|
¼ liter
Skyllet feldsalat
|
Top af bladselleri
|
|
---|---|
Groftkværnet peber
|