Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas

Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas

60+ min
Tilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.
https://www.arla.dk/opskrifter/trifli-med-skyr-blabar-hindbar-og-knas/

Sådan gør du

  • Bland de tørre ingredienser i en skål. Rør honning, smør og vand i blandingen så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen. Fordel myslien i en bradepande med bagepapir. Tør myslien midt i ovnen - rør af og til. Pas især på at kanterne ikke bliver for mørke. Lad myslien køle af på en rist.
  • Vend skyr sammen med honning og citronmelisse. Læg skyr, bær og mysli lagvis i glas (a ca. 3 dl), gem lidt bær til pynt. Server straks.
Tørretid
  • Ca. 1 time og 15 min. ved 150° - traditionel ovn.

Prøv også en version med friske jordbær og mynte - brug 200 g jordbær og fordel halvdelen af akaciehonningen på jordbær, skåret i mindre stykker. Vend finthakket mynte i skyren og saml din trifli lagvis.

Energiindhold for hele retten:

6394 kJ / 1528 kcal

Næringsindhold pr. 100g

602 kJ / 144 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,5 g
Protein: 22,8 % 8,1 g
Kulhydrat: 53,9 % 19,1 g
Fedt: 23,3 % 3,8 g
Relateret video
Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas

ilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.

Ingredienser

50 g Hel boghvede (ca. ¾ dl)
50 g Grovvalsede havregryn (ca. 1¼ dl)
50 g Groft rugmel (ca. 1 dl)
25 g Græskarkerner
2½ spsk Akaciehonning
25 g Smør - smeltet
½ dl Vand
½ liter Skyr naturel
2 spsk Akaciehonning
1 dl Finthakkede citronmelisseblade
100 g Blåbær
100 g Hindbær