Du kan bruge de grøntsager du har, som fyld i tarteletskallerne - evt. både tilberedte og rå. Lav en flødestuvning og svits fx rå gulerødder, rodfrugter, bladselleri - alt i små tern. Tilsæt desuden evt. rester af tilberedte grøntsager i tern - smag til friske eller tørrede krydderurter.
10000 kJ / 2390 kcal
843 kJ / 202 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 4,6 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 33,9 % | 16,8 g |
Fedt: | 61,5 % | 14 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
25 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Hvedemel
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Skrællede jordskokker i små tern (ca. 1 x 1 x 1 cm)
|
|
1
Stort grofthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
75- 100 g
Babyspinatblade (svarende til en lille pose)
|
|
2 dl
Groft hakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10
Tarteletter
|
---|
Blade af bredbladet persille -hakket
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|