Fiskelasagne
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 30 min
&format=webp)
Lækker frisk fiskelasagne med masser af grøntsager. Det gør den traditionelle lasagne med fisk lettere, så den også er velegnet på terrassen på de varme dage.

Ingredienser
4 personer
20 g Smør | |
---|---|
3 Porrer i tynde ringe (ca. 300 g) | |
2 Store finthakkede fed hvidløg | |
2 dl Grøntsagsbouillon | |
300 g Optøet frossen helbladet spinat | |
3 Gulerødder i små tern (ca. 200 g) | |
1 tsk Stødt koriander | |
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
500 g Torskefilet uden skind i tynde strimler (2-3 mm) | |
---|---|
3 spsk Friskpresset citronsaft | |
½ tsk Groft salt | |
½ liter Mælkesauce | |
9 Lasagneplader | |
1 dl Rasp |
Tomatsalat
50 g Optøet frossen helbladet spinat | |
---|---|
300 g Cherrytomater | |
1 Rødløg i tynde både (ca. 100 g) | |
1 Lille finthakket fed hvidløg | |
1 spsk Friskpresset citronsaft | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Sådan gør du
Tomatsalat
Bedømmelse
I stedet for torsk kan du bruge mørksej eller laks.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9879 kJ / 2361 kcal
Næringsindhold pr. 100g
358 kJ / 85 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,9 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 9,5 g |
Fedt: | 28,7 % | 2,8 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.