Fiskelasagne
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Lækker frisk fiskelasagne med masser af grøntsager. Det gør den traditionelle lasagne med fisk lettere, så den også er velegnet på terrassen på de varme dage.
Ingredienser
|
20 g
Smør
|
|
|---|---|
|
3
Porrer i tynde ringe (ca. 300 g)
|
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
|
300 g
Optøet frossen helbladet spinat
|
|
|
3
Gulerødder i små tern (ca. 200 g)
|
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
500 g
Torskefilet uden skind i tynde strimler (2-3 mm)
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
|
9
Lasagneplader
|
|
|
1 dl
Rasp
|
Tomatsalat
|
50 g
Optøet frossen helbladet spinat
|
|
|---|---|
|
300 g
Cherrytomater
|
|
|
1
Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tomatsalat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for torsk kan du bruge mørksej eller laks.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
357 kJ / 85 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 5,4 g |
| Fedt: | 2,8 g |
| Kulhydrat: | 9,5 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.