Krydret couscoussalat
Bedømmelse (6)

Min bedømmelse:

Krydret couscoussalat

Couscous er supernemt at lave; skal blot trække lidt med kogende vand. Blandes herefter med ost og grønt - voilà!

Antal portioner
  • 2 dl Arla A38® naturel 0,5%
  • 1 tsk akaciehonning
  • 1 spsk finthakkede friske mynteblade
  • 14 tsk groft salt

Couscoussalat

  • 225 g forkogte couscousgryn (3 dl)
  • 2 spsk Arla Kærgården® Steg & Bag
  • 3 dl kogende grønsagsbouillon
  • 100 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
  • 12 agurker
  • 400 g friske eller optøede frosne ærter
  • 12 dl fintklippet frisk purløg
  • 3 dl renset feldsalat
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 400 g grillet kød, fx lammefileter eller venøsteaks

Rør det syrnede produkt sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Couscoussalat

Bland imens couscousgryn og fedtstof sammen i en skål. Hæld den kogende bouillon over og lad grynene stå i 5-10 min. - rør med en gaffel et par gange mens couscousgrynene trækker. Lad grynene køle af. Skær agurken i store bidder. Vend ost og de øvrige ingredienser sammen med den afkølede couscous. Server couscoussalat og dressing til det grillede lammekød.

Tilberedningstid: 30 min

  • Energiindhold for hele retten: 9970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: