Krydret couscoussalat

Couscous er supernemt at lave; skal blot trække lidt med kogende vand. Blandes herefter med ost og grønt - voilà!
Antal portioner
Bedømmelse (32 vurderinger)

Min bedømmelse:

Krydret couscoussalat

Couscous er supernemt at lave; skal blot trække lidt med kogende vand. Blandes herefter med ost og grønt - voilà!

Antal portioner

Couscoussalat

  • 225 g forkogte couscousgryn (ca. 3 dl)
  • 2 spsk rapsolie
  • 3 dl kogende grøntsagsbouillon
  • 100 g Karolines Køkken® klassisk Salatost i tern
  • ½ agurk
  • 400 g friske eller optøede frosne ærter
  • ½ dl fintklippet frisk purløg
  • 3 dl renset feldsalat
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 400 g grillet kød, fx lammefileter eller venøsteaks

Fremgangsmåde:

Rør det syrnede produkt sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Couscoussalat

Bland imens couscousgryn og fedtstof sammen i en skål. Hæld den kogende bouillon over og lad grynene stå i 5-10 min. - rør med en gaffel et par gange mens couscousgrynene trækker. Lad grynene køle af. Skær agurken i store bidder. Vend ost og de øvrige ingredienser sammen med den afkølede couscous. Server couscoussalat og dressing til det grillede lammekød.

Kilde:
Næringsindhold
  • Energiindhold for hele retten: 9970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %
Print

Produkter i opskriften