Rabarbertærte med smuldredej

Rabarbertærten med smuldredej er et must om foråret og sommeren. Tærten med rabarber er virkelig nem at lave og er et oplagt valg, når der er sæson for rabarber. Denne lækre opskrift på rabarbertærte får sprødhed og smag af havregryn - og de skønne rabarber naturligvis... Den sprøde rabarbertærte med smuldredej får et dejligt modspil af cremefraiche, flødeskum eller flødeis.
Ingredienser
Tærtefyld
500 g
Rabarber i mindre stykker
|
|
---|---|
½ spsk
Kartoffelmel
|
|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
Smuldredej
100 g
Havregryn
|
|
---|---|
125 g
Hvedemel
|
|
¾ dl
Flormelis
|
|
175 g
Koldt smør
|
Tilbehør
¼ liter
Creme fraiche
|
---|
Sådan gør du
Tærtefyld
Smuldredej
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt evt. 1 tsk kanel, ingefær eller vanilje til rabarberbandingen.
Rabarbertærten kan serveres med både cremefraiche, flødeskum eller en god vaniljeis.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
991 kJ / 237 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,4 g |
Protein: | 2,3 g |
Fedt: | 14,6 g |
Kulhydrat: | 24,2 g |
Se hvordan du nemt laver den lækre opskrift på rabarbertærte.
