Tunfiskemousse

Ren retro. Vores tunfiskemousse gik sin sejrsgang over hele Danmark i 1980'erne, og den hører til den håndfuld opskrifter, vi kalder for "landeplagerne".
Antal portioner
Fryseegnet
Bedømmelse (180 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tunfiskemousse

Ren retro. Vores tunfiskemousse gik sin sejrsgang over hele Danmark i 1980'erne, og den hører til den håndfuld opskrifter, vi kalder for "landeplagerne".

Antal portioner

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør

  • 200 g ristet hjertebrød eller flutes

Fremgangsmåde:

Hæld vandet fra tunen og kom den i en skål. Findel tunen med en gaffel og tilsæt smør, cremefraiche, citronsaft, salt og peber. Rør det hele sammen, smag tunfiskemoussen til og kom moussen i en postejform eller en skål. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 6 timer.

Tip

Tunfiskemoussen kan også laves med tun i olie. Husk blot at hælde olien fra. Du kan også anrette tunfiskemoussen portionsvis med salatblade, citronbåde og brøndkarse.

Kilde:
Næringsindhold
  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 67 %
Print

Produkter i opskriften