Bladsellerisalat med bønner

Lækker let salat som er nem at lave og smager skønt.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bladsellerisalat med bønner

Lækker let salat som er nem at lave og smager skønt.

Antal portioner

Brødcroutoner

  • 100 g franskbrød i små tern
  • ½ spsk rapsolie
  • 1 dåse røde kidneybønner i saltlage
  • 10 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3%
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • ½ tsk havsalt, fx Læsø sydesalt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 125 g bresaola - lufttørret okseinderlår i tynde skiver

Fremgangsmåde:

Brødcroutoner

Fordel brødternene på en plade med bagepapir, dryp olie på og vend godt rundt. Rist brødternene midt i ovnen - vend dem 1-2 gange undervejs.

Hæld kidneybønnerne i en sigte og overbrus dem med koldt vand. Vend de afdryppede bønner og bladselleri sammen med chilisauce og citronsaft. Anret bønner og bladselleri i et fad og fordel brødcroutoner, ost og forårsløg henover. Drys med salt og peber.

Ristning

Ca. 10 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,8 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 19 %
Print