Skinkesalat
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Skinkesalat

Anderledes skinkesalat med smag fra æbler, selleri og kapers.

Antal portioner
  • 100 g flødeost naturel 25%, fx Buko®
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 12 spsk mild grov sennep
  • 1 12 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 12 spsk hakket persille
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g kogte skinker
  • 50 g fintsnittede forårsløg
  • 150 g æbler i tern
  • 150 g groftrevet selleri
  • 14 dl kapers

Tilbehør

  • 360 g landbrød

Rør ost, fraiche, sennep, citronsaft og hakket persille sammen. Smag til med salt og peber. Rør skinkestrimler, fintsnittede forårsløg, æbletern, groft reven selleri samt kapers i blandingen. Lad salaten trække ca. 1 time og smag til. Server salaten med brød eller som sandwichfyld.

Tilberedningstid: 30 min

  • Energiindhold for hele retten: 6700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 40 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: