Skinkesalat

Anderledes skinkesalat med smag fra æbler, selleri og kapers.
30 min
Bedømmelse (5 stjerner)

Min bedømmelse:

Skinkesalat

Anderledes skinkesalat med smag fra æbler, selleri og kapers.

Antal portioner

  • 100 g Buko® Naturel
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1½ spsk mild grov sennep
  • 1½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk hakket kruspersille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 150 g kogt skinke
  • 50 g fintsnittede forårsløg
  • 150 g æble i tern
  • 150 g groftrevet selleri
  • ¼ dl kapers

Tilbehør

  • 360 g landbrød

Fremgangsmåde:

Rør ost, fraiche, sennep, citronsaft og hakket persille sammen. Smag til med salt og peber. Rør skinkestrimler, fintsnittede forårsløg, æbletern, groft reven selleri samt kapers i blandingen. Lad salaten trække ca. 1 time og smag til. Server salaten med brød eller som sandwichfyld.

Næringsindhold

values

  • Energiindhold for hele retten: 6700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 40 %