Dijonnaise
45 min

Dijonnaise

Prøv et klat dijonaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Dijonnaise

Prøv et klat dijonaise i stedet for kryddersmør til fx grillet fisk eller kød.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Pisk cremefraichen så den bliver fast. Tilsæt mayonnaise, sennep, olie, salt og peber og rør det sammen. Lad dijonnaisen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Tips

I stedet for at piske cremefraichen kan du røre ingredienserne sammen - så bliver det til en mere fast creme du kan bruge i en sandwich.

Dijonnaisen smager godt sammen med nykogte kartofler, grøntsager eller til et stykke dampet fisk, laks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5320 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 96 %
Print