Ca. 25 min. ved 250° - traditionel ovn.
Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.
8393 kJ / 2006 kcal
254 kJ / 61 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 27,1 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 6,1 g |
Fedt: | 32,2 % | 2,2 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Skinkemignon (ca. 400 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Hytteost
|
|
3 spsk
Hakkede basilikumblade
|
1 kg
Skrubbede små kartofler i halve
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Broccoli i buketter og stokken i tynde skiver
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Basilikumpesto
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
½ dl
Basilikumblade
|