Karrysild

En nem måde at lave dine egne karrysild. Du kan anrette dem flot på et stort fad og pynte med æg og karse.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysild

En nem måde at lave dine egne karrysild. Du kan anrette dem flot på et stort fad og pynte med æg og karse.

Antal portioner
  • 4 marinerede sildefileter
  • 2 hakkede, hårdkogte æg

Pynt

  • klippet karse

Tilbehør

  • 240 g fuldkornsrugbrød

Fremgangsmåde:

Skær sildefileterne i passende stykker og læg dem, uden lage, i en flad skål.

Rør dressingen sammen og smag den til. Hæld karrysaucen hen over sildefileterne lige før serveringen. Drys med de hakkede æg og pynt med karse. Server karrysildene med rugbrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 46 %
Print