Karrysuppe med hvidkål og mangochutney

Suppe, eksotisk krydret med mangochutney og med fyld af et par af de gode, grove grøntsager.
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med hvidkål og mangochutney

Suppe, eksotisk krydret med mangochutney og med fyld af et par af de gode, grove grøntsager.

Antal portioner
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Karrysuppe
  • ½ liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 125 g tørrede fuldkornsnudler
  • 300 g fintsnittet hvidkål i korte strimler
  • 5 gulerødder i halve tynde skiver
  • 250 g kogt eller stegt kyllingekød i mundrette bidder
  • 1 dl mild mangochutney
  • 50 g grofthakkede pistacienøddekerner
  • 100 g tørrede tranebær

Fremgangsmåde:

Bring karrysuppe, vand og salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kom nudlerne i suppen. Efter ca. 3 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Tilsæt hvidkål, gulerødder, kyllingekød og mangochutney. Bring suppen i kog og smag til.

Server karrysuppen med drys af pistacienødder og tørrede tranebær. Spis evt. suppen med ske og gaffel.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,2 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %
Print