Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
I stedet for pancetta kan du bruge bacon.
13754 kJ / 3287 kcal
579 kJ / 138 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 21,3 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 30,5 % | 10,4 g |
Fedt: | 46,1 % | 7,2 g |
Alkohol: | 2,1 % |
Her finder du vores lasagne italienne.
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
100 g
Pancetta (italiensk, krydret, lufttørret grisebryst) i tynde skiver
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1
Gulerod i meget små tern (ca. 75 g)
|
|
2 stilke
Bladselleri i meget små tern (ca. 50 g)
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 12% fedt)
|
|
1 dl
Tør rødvin eller hvidvin
|
|
3 dl
Oksebouillon
|
|
1 dl
Koncentreret tomatpuré (ca. 100 g)
|
|
2
Laurbærblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Mælk
|
50 g
Smør
|
|
---|---|
4 spsk
Hvedemel
|
|
½ liter
Mælk
|
|
1 tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
½ tsk
Groft salt
|
12
Lasagneplader
|
|
---|---|
100 g
Friskrevet parmesanost
|
250 g
Grøn salat drysset med salt og peber
|
---|