Nu om dage vil vi de fleste nok synes at det er lige lovlig tung kost at spise sig mæt i. Men ostesuppen smager dejligt, så som en lille forret bliver den bare lækker. Som forret er der til ca. 8 personer.
6893 kJ / 1647 kcal
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 7,3 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 19,5 % | 4,8 g |
Fedt: | 73,2 % | 8,3 g |
Nem og dejlig krydret karrysuppe - uhm!
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
200 g
Flødeost i mindre stykker
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1
Porre i meget tynde ringe (ca. 175 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Franskbrød uden skorper (ca. 100 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
Fintsnittet porretop
|
---|