Koteletter med ostefyld

Hvid ost og soltørrede tomater giver variation og god smag til koteletterne.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Koteletter med ostefyld

Hvid ost og soltørrede tomater giver variation og god smag til koteletterne.

Antal portioner

Majssalat

  • 4 middagskoteletter - 2 cm tykke

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Majssalat

Del osteternene i halve. Vend ost, majskerner, løg, persille, olie og salt sammen i en skål. Stil majssalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Skær en dyb lomme i hver kotelet - modsat fedtkanten. Mos osteternene med en gaffel. Bland ost, tomater og oregano. Fordel osteblandingen i lommerne på koteletterne. Luk hver kotelet med en lille træpind. Lad olien blive varm i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Drys med salt og peber og steg derefter koteletterne 3-4 min. på hver side.

Ved serveringen

Fjern træpindene fra koteletterne. Anret de fyldte koteletter på et fad sammen med majssalaten. Server brød til.

Tips

I stedet for koteletter kan man fylde skinkeschnitzler. De skal stege ca. 1 min. på hver side efter bruning.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 41 %
Print