Koteletter og pølser i kål

God efterårs- og vinterhovedret til 6 med masser af smag og fylde fra koteletter, pølser og hvidkål.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Koteletter og pølser i kål

God efterårs- og vinterhovedret til 6 med masser af smag og fylde fra koteletter, pølser og hvidkål.

Antal portioner
  • 75 g smør
  • 4 svinekoteletter
  • 4 små tykke wienerpølser
  • 1 kg fintsnittet hvidkål
  • 3 dl tør hvidvin
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 240 g groft rugbrød
  • 25 g frisk, hakket kruspersille
  • 25 g sennep

Fremgangsmåde:

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun først koteletterne og derefter pølserne ved middel varme. Tag kødet op. Tilsæt resten af smørret, og brun hvidkålen heri ved middel varme. Hæld hvidvinen ved og tilsæt salt og peber. Lad kålen koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Læg koteletter og pølser godt ned i kålen, og kog dem med ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Smag retten til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 17140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 61 %
Print