Laksecarpaccio med æblesellerifløde

En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.
Bedømmelse (23 vurderinger)

Min bedømmelse:

Laksecarpaccio med æblesellerifløde

En rigtig lækker og hurtig forret til en gæstemiddag. Ingefæren giver et dejligt frisk modspil til laksen.

Antal portioner
  • 1½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 1 rødkindet æble i tynde både
  • 100 g groftrevet knoldselleri
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g røget laks i tynde skiver
  • 100 g renset rucolasalat
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 1 limefrugt i både
  • 100 g ristet flutes

Fremgangsmåde:

Pisk fløden til en let skum og vend den forsigtigt sammen med æblebåde, selleri, ingefær og salt. Fordel laksen på fire tallerkener og anret æblesellerifløden herpå. Kom rucola og friskkværnet peber på toppen.

Server laksecarpaccioen sammen med lime og ristet flutes.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 57 %
Print