Løgsauce

Varm sauce lavet på fraiche - som tilbehør til fx kartofler og frikadeller.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Løgsauce

Varm sauce lavet på fraiche - som tilbehør til fx kartofler og frikadeller.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Kom vand og løg i en gryde og bring det i kog. Kog løgene ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt fraiche, salt og peber og varm saucen igennem i ca. 3 min. Smag til. Server saucen sammen med kartofler til fx frikadeller eller stegt flæsk.

Tip

Saucen kan tilberedes af cremefraiche 38% alene.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 89 %
Print