Proteinmuffins med æble og kanel

Proteinmuffins er et lækkert mellemmåltid - hurtigt at lave og gode at tage med on-the-go!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Proteinmuffins med æble og kanel

Proteinmuffins er et lækkert mellemmåltid - hurtigt at lave og gode at tage med on-the-go!

Antal portioner

Ristede mandler

  • 50 g smuttede, finthakkede mandler
  • 15 g smør - smeltet

Fremgangsmåde:

Ristede mandler

Kom mandlerne i en tør pande og rist dem først 2 min. ved kraftig varme og under omrøring. Rist dem herefter ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. - eller til de er gyldne.

Bland hvedemel, mandelmel og de øvrige tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt æblemos, æg og æbletern og rør dejen godt sammen.

Pensl 8 muffinsforme med smørret og drys dem med de ristede mandler - gem lidt mandler til pynt. Fordel dejen i formene, pynt med mandler og bag de 8 muffins midt i ovnen. Stil dem til afkøling på en bagerist.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 43 %
Print