Salat med ost og røget mørbrad

Blandet salater med revet ost, røget mørbrad og sprøde croutoner. Dejlig frokost- eller forret.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Salat med ost og røget mørbrad

Blandet salater med revet ost, røget mørbrad og sprøde croutoner. Dejlig frokost- eller forret.

Antal portioner
  • ½ liter renset feldsalat
  • 50 g rucolasalat
  • 100 g revet ost, fx Riberhus® ML 16 (30+)
  • 4 skiver daggammelt hvedebrød
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g røget mørbrad i tynde skriver

Fremgangsmåde:

Fordel de 2 slags salat på et fad. Fordel revet ost over salaten. Skær daggammelt hvedebrød i tern og vend dem i 2 spsk af olivenolien. Rist brødternene midt i ovnen - vend af og til. Pisk resten af olien sammen med citronsaft, salt og peber. Smag til. Dryp dressingen over salaten. Fordel croutonerne over salaten. Rist den røgede mørbrad på en pande i lidt olie. Afdryp skiverne på køkkenrulle og fordel kødet over salaten.

Ristning

Ca. 20 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5350 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 61 %
Print