Schweizisk mysli vendt med yoghurt
15 min

Schweizisk mysli vendt med yoghurt

Korn, frugt og nødder vendt med yoghurt - også kaldet birchermysli. Kan laves aftenen før og stilles på køl - så er der nem morgenmad.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Schweizisk mysli vendt med yoghurt

Korn, frugt og nødder vendt med yoghurt - også kaldet birchermysli. Kan laves aftenen før og stilles på køl - så er der nem morgenmad.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Læg rosinerne i en skål og kom kogende vand henover. Lad rosinerne trække i ca. 5 min. og hæld vandet fra. Vend dem sammen med de øvrige ingredienser. Lad myslien trække i 5 min. og server.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 25 %
Print