Sellerisalat med ymer

Revet knoldselleri vendt i en lækker salatsauce med ymer og dijonsennep er perfekt til oksekød. Opskriften på sellerisalat med ymer er tilmed nem og fedtfattig!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sellerisalat med ymer

Revet knoldselleri vendt i en lækker salatsauce med ymer og dijonsennep er perfekt til oksekød. Opskriften på sellerisalat med ymer er tilmed nem og fedtfattig!

Antal portioner

Salatsauce

  • 2 dl Arla A38® Ymer
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk hvidvinseddike
  • ½ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ knoldselleri

Pynt

  • brøndkarse

Tilbehør 4 flækkerter - se link

  • 100 g stegt oksekød

Indkluderet i opskriften

Fremgangsmåde:

Salatsauce

Rør ymer med de øvrige ingredienser.

Skræl knoldsellerien og riv den groft. Vend straks den revne selleri i salatsaucen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Vend forsigtigt rundt i salaten og smag den til.

Tip

Sellerisalaten kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 2 timer.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 24 %
Print