Hjerter med stegte æbler
2 timer
•
Arbejdstid: 40 min
•
Hjerter med persille, flødesauce og stegte æbler. Det et er rigtig mormormad....og så er det sund og billig mad med masser af smagsoplevelser og lidt bid.
Ingredienser
|
2
Grisehjerter (ca. 275 g)
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
2 dl
Små kviste af persille
|
|
|
25 g
Smør
|
|
|
½ dl
Vand
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sauce
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
1½ spsk
Hvedemel
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Evt. kulør
|
Stegte æbler
|
25 g
Smør
|
|
|---|---|
|
5
Porrer i 1 cm skrå skiver
|
|
|
4
Uskrællede æbler i både, fx coxorange
|
|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
|
1½ tsk
Sukker
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
|
1 kg
Kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Sauce
Stegte æbler
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
315 kJ / 75 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 2,9 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 9,3 g |