Ostesnurrerne kan fryses. Lun dem inden serveringen.
10351 kJ / 2474 kcal
938 kJ / 224 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 20,4 % | 11,3 g |
Kulhydrat: | 47,4 % | 26,1 g |
Fedt: | 32,2 % | 8,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
2 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
2 dl
Skyr naturel
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
60 g
Grovvalsede havregryn (ca. 1½ dl)
|
|
200 g
Sigtet speltmel (ca. 3½ dl)
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
200 g
Groftrevet cheddarost
|
|
---|---|
50 g
Hakkede bløde soltørrede tomater
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin eller timian
|
Vand
|
---|