Croissanter med hvid skimmelost
30 min

Croissanter med hvid skimmelost

Med færdig croissantdej kan du lynhurtigt fremtrylle lækre ostecroissanter, både søde og salte. Server dem en dag hvor der skal gøres noget ekstra ud af morgenmaden.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Croissanter med hvid skimmelost

Med færdig croissantdej kan du lynhurtigt fremtrylle lækre ostecroissanter, både søde og salte. Server dem en dag hvor der skal gøres noget ekstra ud af morgenmaden.

12 stykker pr. portion

Antal portioner
  • 2 dåser færdig croissantdej (købes i de fleste supermarkeder)

Fyld 1

  • 125 g Høng® Råhvid 39%
  • 3 skiver parmaskinke
  • 3 tsk grov sennep

Fyld 2

  • 125 g Høng® Råhvid 39%
  • 1 moden pære
  • 6 valnødder

Fremgangsmåde:

Tag croissantdejen ud af dåsen og skær trekanterne fra hinanden.

Fyld 1

Del osten i 6 bjælker og halver parmaskinken. Smør hvert stykke croissantdej med ½ tsk. sennep. Pak skinke rundt om osten, og rul croissantdejen omkring fyldet.

Fyld 2

Del osten i 6 bjælker. Befri pæren for kernehus og stilk og skær den i 6 både. Pak hvert stykke croissantdej omkring 1 pærebåd, 1 stykke ost og 1 valnød.

Bag croissanterne på en plade med bagepapir midt i ovnen - til de er gyldne. Server straks.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 12360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 58 %
Print