Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Skinke med rygeostsalat
Skinke med rygeostsalat
30 min
•
Kommentarer
Med denne lækre opskrift på smørebrødssnitter med skinke med rygeostsalat. Glæd dig til at sætte tænderne i denne danske klassiker.
Sådan gør du
Rygeostsalat
Rør rygeosten med kvark. Skær radiser, agurk og gulerod i små tern og vend dem i rygeostcremen sammen med purløg. Tilsæt salt og peber og smag til.
Lav 8 runde skiver ud af pumpernikkelskiverne (ca. 6 cm i diameter).
Ved serveringen
Læg pumpernikkelskiverne på et fad, læg salat og et stykke skinke på hver. Fordel rygeostsalaten på skinken. Pynt med friskkværnet peber og purløg.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2548 kJ / 609 kcal
Næringsindhold pr. 100g
397 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,8 g
Protein:
28,8 %
6,7 g
Kulhydrat:
25,7 %
6 g
Fedt:
45,5 %
4,9 g
Ingredienser
Rygeostsalat
75 g
Rygeost
1 spsk
Kvark
5
Rensede radiser
50 g
Agurk
1
Skrællet gulerod
2 spsk
Klippet purløg
¼ tsk
Groft salt
Friskkværnet peber
8 skiver
Pumpernikkel - runde
½ liter
Salat, fx frillice i mindre stykker
8 skiver
Kogt, røget skinke
Pynt
Friskkværnet peber
Klippet purløg
Andre gode forslag
1 time
Kold kartoffelsalat
(859)
45 min
Grøn kartoffelsalat
(4)
45 min
Broccolisalat
(600)
60+ min
Pizzasnegle med skinke
(712)
60+ min
Tzatziki
(185)
1 time
Skinkestang
(145)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise