Ostekylling med friske krydderurter

Kylling gratineret med blåskimmelost og serveret på en bund af grøntsager.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostekylling med friske krydderurter

Kylling gratineret med blåskimmelost og serveret på en bund af grøntsager.

Opskriften gælder for 10 personer

Fremgangsmåde:

Fjern kernerne i peberfrugterne og skær i strimler. Hak forårsløgene med en kniv og skær fenniklen i skiver. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad. Bland fløde, fond, finthakket hvidløg og grofthakkede urter. Hæld blandingen over grøntsagerne. Læg kyllingen ovenpå. Pensl med smør og drys med salt og peber. Steg midt i ovnen. Tag fadet ud af ovnen og fordel ost over kyllingestykkerne. Gratiner i ca. 5 min. Drys gerne med friske krydderurter.

Post Ingredients Comment

Stegetid: Ca. 20 min. ved 225°. Gratinering: Ca. 5 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 23930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,5 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 66 %
Print