Parmasvøb med figner og blåskimmelost
15 min

Parmasvøb med figner og blåskimmelost

Smagfuld og dekorativ forret eller snack, der kan serveres både kold og varm.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Parmasvøb med figner og blåskimmelost

Smagfuld og dekorativ forret eller snack, der kan serveres både kold og varm.

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

Fremgangsmåde:

Del osten i 20 stykker, hver skinkeskive i to stykker på langs og fignerne i kvarte. Læg et ostestykke, en figenbåd og en kvist timian på hver skinkeskive. Lav små kræmmerhuse og stil dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen. Server straks.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Kræmmerhusene kan også serveres kolde.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 58 %
Print