Saltimbocca af kylling i tomatsauce
30 min

Saltimbocca af kylling i tomatsauce

Kyllingesaltimbocca med tomatsauce og masser af grøntsager. Server med fuldkornspasta, og du har et velsmagende måltid der egner sig både til hverdag og fest.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Saltimbocca af kylling i tomatsauce

Kyllingesaltimbocca med tomatsauce og masser af grøntsager. Server med fuldkornspasta, og du har et velsmagende måltid der egner sig både til hverdag og fest.

Antal portioner
  • 250 g cherrytomater i halve

Pynt

  • friske basilikumblade

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornspasta - koges

Fremgangsmåde:

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en sauterpande. Steg champignonerne i ca. 3 min. og tag dem op. Flæk hver kyllingefilet så du får 2 flade kyllingefileter af hver (i alt 8 stykker). Del også skinkeskiverne midt over, så du har 8 stykker. Læg et stykke parmaskinke og lidt basilikumblade på hvert kyllingestykke og drys med salt og peber. Fold over og hold dem sammen med tandstikkere. Lad resten af smørret blive gyldent i sauterpanden. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Kom champignonerne tilbage i panden og hæld pastasaucen henover. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.

Fordel tomaterne over saltimboccaen og pynt med basilikum. Server straks sammen med nykogt pasta.

Tips

Fjern tandstikkerne inden du serverer - eller gør opmærksom på at de er der. Gem lidt af kogevandet fra pastaen og kom det evt. i pastasaucen, hvis du ønsker den lidt tyndere.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,4 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 24 %
Print