Pitasandwich

Pitabrød - frækt med lækre kirsebær til.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pitasandwich

Pitabrød - frækt med lækre kirsebær til.

Antal portioner
  • 4 pitabrød
  • 2 tsk rapsolie
  • 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 2 rødløg i tynde både
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 agurk i tynde stave
  • 200 g kirsebær i halve
  • 1 icebergsalat skåret i grove bidder

Fremgangsmåde:

Flæk pitabrødene og del "overne" i halve. Læg brødene på plader med bagepapir og rist dem midt i ovnen.

Lad imens olien blive varm i en sauterpande. Steg kødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt løg, salt og peber og steg i ca. 3 min. Vend agurk, kirsebær og salat i og steg i yderligere ca. 2 min. Smag til.

Ved serveringen

Læg "underne" på tallerkener. Fordel kød og grøntsager på brødene, læg lidt fraiche på toppen og slut med de halve "overe". Server resten af fraichen til.

Tip

I stedet for kirsebær kan man bruge 100 g soltørrede tranebær.

Ristning

Ca. 10 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8084 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %
Print