Små lammepakker i vejbred

Lam i pakke med mynte!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Små lammepakker i vejbred

Lam i pakke med mynte!

Antal portioner
  • 8 store blade af vejbred
  • 750 g små kartofler i halve og kvarte
  • ½ spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 400 g hakket lammekød
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk finthakket citrongræs
  • 2 spsk finthakkede friske mynteblade
  • friskkværnet peber

Vejbredsalat

  • 4 fintstrimlede blade af vejbred
  • 1½ liter fintstrimlet icebergsalat
  • 8 skrællede hvide asparges i skrå stykker

Dressing

Fremgangsmåde:

Skyl vejbredbladene godt og fjern stilkene. Bring en gryde vand i kog og kog et blad af gangen i ca. 5 sek. - tag dem op og bred dem ud på et viskestykke - gentag med resten.

Kog kartoflerne i usaltet vand i ca. 5 min. Vend dem med olie og salt og kom dem i en lille bradepande.

Rør lammekød med salt og de øvrige ingredienser. Form 8 "æggeformede" kødboller og pak dem ind i de dampede vejbredblade med lukningen nedad. Bag pakkerne, på en plade med bagepapir, midt i ovnen - ved siden af kartoflerne.

Vejbredsalat

Damp de hvide asparges i 2-3 min. hæld dem til afdrypning i et dørslag - og lad dem køle let af. Fordel iceberg og vejbred i et langt fad, fordel herpå de små stegte kartofler og lammepakkerne.

Dressing

Rør imens det syrnede produkt sammen med vand, mynte og de øvrige ingredienser. Smag til og server straks hele retten.

Bagetid for kartofler og lammepakker

Ca. 20 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 52 %
Print