Kunne du tænke dig en lækker salat til lammekøllen?
Du kan udbene lammekøllen og snøre kødet sammen om fyldet. Det tager længere tid at forberede, men til gengæld er det meget nemmere, når køllen skal skæres ud. Du kan variere kartoffelblandingen med ekstra smag og fyld - du kan fx komme tomatbåde og/eller chili, flere krydderurter eller fx tex mex revet ost i. Hvidløg er endnu en oplagt smagsgiver til både lammekølle og kartoffelblanding.
15100 kJ / 3609 kcal
395 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 35,8 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 31,9 % | 7,4 g |
Fedt: | 32,3 % | 3,5 g |
Melede kartofler i store tern
|
1½ kg |
---|---|
Rødløg i både (ca. 250 g)
|
3 |
Hakket bredbladet persille med stilk (ca. 50 g)
|
3 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Grøntsagsbouillon
|
½ liter |
Lammekølle (ca. 1200 g)
|
1 |
---|---|
Tørret rosmarin
|
1 spsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Citron (usprøjtet) i tynde skiver
|
1 |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
175 g |
---|
Bredbladet persille
|
---|