11465 kJ / 2740 kcal
260 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 39,7 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 32 % | 4,9 g |
Fedt: | 28,3 % | 2 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
1100 g
Lammekølle med ben
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
3
Gulerødder (ca. 225 g)
|
|
---|---|
½ liter
Mælkesauce
|
|
200 g
Frosne ærter
|
|
1
Stort rødløg i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i mindre stykker (ca. 100 g)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
150 g
Fintstrimlet romainesalat
|
---|
Skovsyre
|
---|
1 kg
Kogte nye kartofler
|
---|