Flødekartofler med ost
1 time 25 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Alle elsker flødekartofler, og her er der en lækker, cremet og smagfuld opskrift på flødekartofler med ost. Flødekartofler kan serveres til mange forskellige måltider og anledninger og derfor er der plads til varianter af opskriften. Disse flødekartofler er suppleret med tre slags løg og parmesanost, - og det giver en virkelig dejlig smag, cremethed og et lidt andet visuelt indtryk. Flødekartofler med ost er stadig ligeså nemme at lave som de plejer at være.
Ingredienser
1 kg
Skrællede kartofler
|
|
---|---|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Frisk timian
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 dl
Piskefløde
|
|
50 g
Parmigiano reggiano
|
|
1
Porre i skiver
|
|
2
Rødløg i skiver
|
Sådan gør du
Prøv at tilsætte 2 tsk finthakket chili eller 2 tsk sennep til flødekartoflerne. Du kan selvfølgelig også skifte timian ud med din favorit krydderurt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10189 kJ / 2435 kcal
Næringsindhold pr. 100g
563 kJ / 135 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 8,2 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 33,6 % | 11,1 g |
Fedt: | 58,2 % | 8,9 g |