Fisk i pande med tyttebær
1 timer

Fisk i pande med tyttebær

Hav møder skov i en god og overraskende smagskombination.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fisk i pande med tyttebær

Hav møder skov i en god og overraskende smagskombination.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 2 porrer i skiver
  • 400 g rensede markchampignoner
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ dl rasp
  • ¾ tsk groft salt
  • 8 fisk uden skind, fx kuller
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Svits porrer og champignon i ca. 5 min. Tilsæt salt og peber. Tag grøntsagerne af panden og hold dem varme.

Bland rasp og salt sammen og vend fiskestykkerne heri. Lad smørret blive gyldent i panden og steg fiskestykkerne i ca. 2 min. på hver side. Tag fiskene op og hold dem varme. Tør panden af.

Kom svampeblandingen tilbage i panden. Tilsæt fløde og tyttebær og lad retten koge ved jævn varme i ca. 3 min.

Ved serveringen

Anret grøntsager og fisk i varme dybe tallerkener. Server straks sammen med kartofler.

Tip

I stedet for tyttebær kan du bruge ribs eller tørrede tranebær.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %
Print