Frossen mousse med blåbær
60+ min

Frossen mousse med blåbær

En festlig dessert som kan laves i forvejen og med mange forskellige slags bær.
Fryseegnet
Bedømmelse (35 vurderinger)

Min bedømmelse:

Frossen mousse med blåbær

En festlig dessert som kan laves i forvejen og med mange forskellige slags bær.

Antal portioner

Pynt

  • pebermynteblade

Fremgangsmåde:

Pisk æggehviderne til et stift skum og fløden til et let skum. Rør æggeblommer, sukker, vaniljesukker, citronskal og -saft sammen med cremefraichen. Vend heri æggehvider og flødeskum. Knus kiksene og fordel dem i 6 glas. Hæld moussen i glassene og stil dem tildækkede i fryseren i mindst 3 timer.

Tag de frosne blåbærmousse ud af fryseren og stil dem i køleskabet i ca. ½ time inden servering.Fordel blåbærrene og server.

Tips

Moussen må ikke genindfryses.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,2 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 57 %
Print