Kalkunsalat med bluedressing

Kalkunsalat med bluedressing er en hurtig og nem opskrift med magert kalkunkød. Salaten er sprød og lækker - prøv den.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Kalkunsalat med bluedressing

Kalkunsalat med bluedressing er en hurtig og nem opskrift med magert kalkunkød. Salaten er sprød og lækker - prøv den.

Antal portioner

Danabludressing

Kalkunsalat

  • 25 g smør
  • 2 små hvidløgsfed i tynde skiver
  • 2 kalkunschnitzler (á 150 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Arla Klovborg® klokke ML 25% (45+)
  • 2 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 1½ liter groftrevet icebergsalat
  • 1½ liter groftrevet lolo rossa salat eller hovedsalat
  • ½ agurk i 2 cm stave

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Danabludressing

Blend mælk og ost et kort øjeblik. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kalkunsalat

Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt hvidløgsskiverne og steg kalkunschnitzlerne ca. 3 min. på hver side, til de er gennemstegte. Drys med salt og peber. Skær schnitzlerne i tynde skiver. Anret dem lagvis i en skål med ost og grøntsager. Server dressingen i en skål ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 43 %
Print